ZyXEL VMG3312 Modem router ayarları nasıl yapılır?

uğurkrgl

Hectopat
Daha fazla  
Elimde böyle bir modem var adında router diye bilgi geçiyordu bende var diye aldım ama ayarlayamadım herhalde. Bana internet alt kattan internet kablosuyla geliyor modemden. Bende elimdeki modemi bağlayarak ağı genişleticem. Resimleri şunlar:

OVnrG4.jpg
zavG67.jpg

Nasıl ayarlarım? Yardımcı olursanız sevinirim.

çözümünü bilen yokmu yada bilgisi olan

Kardeşim gayet basit 3 tane ayarı var. Cihazın arayüzüne gir ağ ayarları geniş banttan köprü moduna al, daha sonra ağ ayarları ev ağından dhcp devre dışı bırak, son olarak da kablosuzuna sisim ve şifre belirle ayarları bu kadar. Modemden gelen kabloyu da sarı portlardan birine bağla ve kullan :)

dediklerini en başta yapmışdım şimdide yapdım ama olmuyor:(

D: oldu ama sarı yere takınca lan kablosunu ama bu seferde modemde internet ışığı gözükmüyor telefonla wifi ye zor bağlanıyor (bu modemden kaynaklanıyo heralde ) birazda yavaş sanki

dediklerini en başta yapmışdım şimdide yapdım ama olmuyor:(

D: oldu ama sarı yere takınca lan kablosunu ama bu seferde modemde internet ışığı gözükmüyor telefonla wifi ye zor bağlanıyor (bu modemden kaynaklanıyo heralde ) birazda yavaş sanki
yinede idare eder saol

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı