ZyXEL VMG3313-B10A modemde QoS ayarı nereden aktif edilir?

• Konuyu başlatan troxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 64

troxel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Türk Telekom ZyXEL VMG3313-B10a modeli modem kullanıyorum QoS ayarı yapmaya çalıştığımda ayar aktif olmadığı için yapamıyorum. Nasıl aktif edebileceğime dair yardımcı olabilir misiniz? Kutucuğa bir şey yazmama izin verilmiyor.

1765295849756.png

Aktif etmemişsin. Modem arayüzünden Ağ Ayarları QoS menüsüne tıkla.
Açılan sayfada üstteki sekmelerden Genel sekmesine gel.
Orada QoS Etkin kutucuğunu işaretle ve Uygula butonuna bas.

TT Firmware kısıtlaması var onlarda, o yüzden olabilir. http://192.168.1.1/qos.cmd veya http://192.168.1.1/advanced_qos.html girince sayfa açılıyor mu bakar mısınız?

1765296520673.png

Böyle bir ekranla karşılaşıyorum.

Aktif etmemişsin. Modem arayüzünden Ağ Ayarları QoS menüsüne tıkla.
Açılan sayfada üstteki sekmelerden Genel sekmesine gel.
Orada QoS Etkin kutucuğunu işaretle ve Uygula butonuna bas.
Teşekkürler bir konu hakkında daha yardımcı olabilir misiniz WİFİ üzerinden bağlanıyorum laptop ile upload pingim 160 bunu nasıl düşürebilirim bu Qos ayarı ile ?

Dosya Ekleri

• 1765296498987.png
    1765296498987.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 2
Eki Görüntüle 2618785

Böyle bir ekranla karşılaşıyorum.

Teşekkürler bir konu hakkında daha yardımcı olabilir misiniz WİFİ üzerinden bağlanıyorum laptop ile upload pingim 160 bunu nasıl düşürebilirim bu Qos ayarı ile ?
Rica ederim. Upload sırasında pingin 160'a fırlaması olayına Bufferbloat denir. Modemin veri gönderirken tıkanıyor demektir. QoS ile bunu %90 oranında çözebilirsin.

Rica ederim. Upload sırasında pingin 160'a fırlaması olayına Bufferbloat denir. Modemin veri gönderirken tıkanıyor demektir. QoS ile bunu %90 oranında çözebilirsin.
Hocam bana da TP-LINK'in modemi verildi ama bende QoS ayari yapamadim hicbir sekilde. Arayuzde de bulamadim bi yontemi var midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı