ZyXEL VMG8623-T50B DSL ışığı yanıp sönüyor

Nicksizfury

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
2.408
Makaleler
12
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar 3 hafta önce TürkNet'e geçtim. Bazı sorunlar oldu. Şu an anca çözülebildi. Aslında çözülüp çözülemediğini anlamadım. Modeme DSL kablosunu taktılar. Şu anda DSL ışığı sabit değil yanıp sönüyor ama arada sabitleniyor. Ve sabitlendiği içinde internet ışığı yanıyor ama bir 10 saniye sonra iki ışık da sönüp DSL ışığı yine aynı şekilde yanıp sönüyor. Bu neden oluyordur sizce? Modemden diye düşünüyorum. O yüzden servisine götüreceğim ama eminde değilim. Dediğim gibi DSL ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor 1 dk sonra falan sabitleniyor. DSL ışığı sabitlendiği için internet ışığı da yanıyor. 10 15 saniye 2 side yeşil yanıyor. Sonra birden ikisi de gidiyor. DSL ışığı yine yanıp sönmeye başlıyor. Bu döngüye girdi böyle. Modemden midir yoksa başka bir şeyden mi anlamadım. Bu arada modemimin markası ZyXEL VMG8623-T50B.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir modem ile kurulum yapıp denemekte yarar var ISS kaynakları bir sorunda olabilir. Müşteri hizmetleri ile durumu görüşün. Acaba modem mi arızalı diye sakın karşı tarafa sormayın, suçu size atar ilgilenmezler. Siz modeminizde bir sorun yokmuş gibi konuşun.
 
Bu modemi böyle üretmişler.Modemde sorun olduğundan değil herkezde aynı.Bende de sürekli göz kırpıyor.Ama herhangi bi şey indirdiğim zaman sabitleniyor.Burda endişelenecek bir durum yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı