ZyXEL WMG1312-B10A hız sorunu

Shinobi

Hectopat
Daha fazla  
Benim 1 senedir kullandığım ZyXEL modemim var. TTNET'in bana verdiği modem arızalandığı için kullanıyorum. Başlarda hiç sorun yoktu internet hızı 35+ Mbps civarlarında dolanıyordu ama bir süredir internet hızı en fazla 12 Mbps çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? TTNET kendilerinden kaynaklı bir sorun olmadığını söyledi.

Screenshot_20180321-022702.png Screenshot_20180321-022708.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cleante bakarmısın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKK'de olabilir misiniz?
Şuan AKN doldu bunu biliyorum. Ama 5-6 aydır yenilenmesine rağmen aynı hızda seyir ediyor. Adil kullanım noktasını 300Gb yaptım. Paket yenilendi AKN sıfırlandı internet hızı değişmedi. AKN bugün doldu zaten.

@Cleante bakarmısın :)

Şuan AKN doldu bunu biliyorum. Ama 5-6 aydır yenilenmesine rağmen aynı hızda seyir ediyor. Adil kullanım noktasını 300Gb yaptım. Paket yenilendi AKN sıfırlandı internet hızı değişmedi. AKN bugün doldu zaten.
Şimdi oldu.:) Normalde bu modemde hat bilgileri VDSL bant kısmında download kısmıda olur ama sende sadece upload var. Modemi resetledin mi? Bu değerleri kablolu mu yoksa kablosuz mu alıyorsun? Türk Telekom bazen abone almak için tek banda birden fazla kullanıcı bağlıyor. Sonra unutuyor saha elemanları, çok gördüm. Hat değerlerinde bir problem yok.

Son düzenleme:
Şimdi oldu.:) Normalde bu modemde hat bilgileri VDSL bant kısmında download kısmıda olur ama sende sadece upload var. Modemi resetledin mi? Bu değerleri kablolu mu yoksa kablosuz mu alıyorsun? Türk Telekom bazen abone almak için tek banda birden fazla kullanıcı bağlıyor. Sonra unutuyor saha elemanları, çok gördüm. Hat değerlerinde bir problem yok.
Yok orada Download da yazıyor sadece yazı aşağıya kaymış soldaki Upload Sağdaki Download. Modemi resetledim, kablolu ve kablosuz olarak bağlanıyorum. Dün aradım modemden çıkışınızda problem vardır dendi.

Başka modemle deneme şansın yok mu?
Çevremde yüksek hızlı internet kullanan çok fazla kişi yok. O yüzden almam lazım denemek için. Ona da para yok şuan.

Başka modemle deneme şansın yok mu?
Yeni bir modem istedim sonunda yolladılar. Değerler normal değil mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180326-141004.png
    Screenshot_20180326-141004.png
    123,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı