Steam skin satamıyorum

KaanRobert

Decapat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
475
Çözümler
1
Yer
United States, New York City, Staten Island
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar ve geçmiş kandiliniz mübarek olsun. İki gündür Steam'de, CS:GO'ya ait bir desenimi satamaya çalışıyorum. Fakat ne zaman satmaya çalışsam; "Pazar listelemeleri 15 gün bekletilecektir. Mobil Kimlik Doğrulayıcısını 7 gündür kullanmıyorsunuz." bu uyarıyı alıyorum. Halbuki Steam Guard kurulu ve daha dün Steam Guard'ı kullandım. Acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim, eşyalarımı nasıl satabilirim bir bilgisi olan var mı?
 
Öncelikle herkese merhabalar ve geçmiş kandiliniz mübarek olsun. İki gündür Steam'de, CS:GO'ya ait bir desenimi satamaya çalışıyorum. Fakat ne zaman satmaya çalışsam; "pazar listelemeleri 15 gün bekletilecektir. Mobil kimlik doğrulayıcısını 7 gündür kullanmıyorsunuz." bu uyarıyı alıyorum. Halbuki Steam Guard kurulu ve daha dün Steam Guard'ı kullandım. Acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim, eşyalarımı nasıl satabilirim bir bilgisi olan var mı?

Steam Guard'ı kaç gündür kullanıyorsunuz? Steam Guard'ı kapatıp açmayı denediniz mi?
 
Telefondan SteamGuard'ı bağladıktan sonra 7 gün geçmesi gerekiyor. 7 gün sonra tekrar koyarsanız pazara olacaktır. Ayrıca Steam Guard'ı kapatıp tekrar bağlamayın beklediğiniz süreyi uzatır sadece
 
Steam Guard'dan sonra en az 7 gün beklemelisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı