X550JK GTA4: EFLC kasma sorunu.

Saykopat

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2014
Mesajlar
1.830
Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe
Bu gün GTA4: EFLC indirdim ilk başlarda grafik ayarlarını yapılandıramadım. [Çözüldü] GTA 4 grafik ayarları değişmiyor | Technopat Sosyal Buradaki konudan sorunu çözdüm.
Oyunu high da açtım ve kasmalar yaşadım daha sonra mediuma alarak oynadım bu seferde oyun dondu. Gtx850M bu oyunu zar zor çalıştırıyorsa Gta5 i düşünemiyorum.
 
Oyun orijinal ve bütün güncellemeleri kurulu mu ? Ben orta ayarlarda rahat bir şekilde oynamıştım. Bu arada GTA 4 oyununun ne kadar optimizasyon özürlü olduğunu da unutmayın. :D @Poyraz Dogan oyun testlerine Google'dan bakabilirsin.
 
Oyun orijinal ve bütün güncellemeleri kurulu mu ? Ben orta ayarlarda rahat bir şekilde oynamıştım. Bu arada GTA 4 oyununun ne kadar optimizasyon özürlü olduğunu da unutmayın. :D @Poyraz Dogan oyun testlerine Google'dan bakabilirsin.
Benim istediğim oyunları, istediğim şekilde oynatıyor gözüküyor. Ama şikayetçi olanlarda yok değil yani. Kararsızım şuan. Uzun süre kullanan birinin tavsiyesini almam gerekecek sanırım.
 
Bir 4 GB Ram takviyesi ve SSD ile 2 3 sene (son ayarlarda olmasa da kasmayacak şekilde düşünüyorum) oyunları oynayabilirsiniz. Ama tabii ki kendim kullanmadan düzgün tavsiye veremem. Senin konuna'da mesaj yazdım oraya bir bak inceleme konusu mevcut.
 
Yani Nvidia GeForce Experience den optimizasyonları yaptım ama oyunu siyah beyaz oynuyormuşum gibi. Eskisi kadar kasmıyor sadece hızlı araba sürerken kasmalar yaşıyorum. Steam dan indirdim son sürümlerini nasıl yükleyebiliriz bilgim yok.

Bende almayı düşünüyorumda, laptop hakkında görüşleriniz nelerdir? Bu kadar vahim mi durum?
Bir çok oyun oynadım hiç birinde sorun yaşamadım. Eski bilgisayarım Toshiba Qosmio F60 bundan düşük özelliklere sahip olmasına rağmen mediumda hiç kasmadan oynatıyordu.
 
Sorularınıza teker teker cevap vereyim :D Öncelikle @Poyraz Dogan şiddetle tavsiye ediyorum bilgisayarı bu benim oynadığım oyunlar hepsi ultra, high arası oynuyorum.
1.jpg
İkinci olarak Gta 4 ile Gta 5 arasında ki hala oyun çıkmadı ama Gta 4 optimizasyon özürlü bir oyun Gta 5 açıkladığı sistemde optimizasyon sorunu oluşmadan çıkarsa ultra oynarız gibi duruyor.
@Saykopat GtA 4 için kaç gün uğraştım sonunda halledebildim. High very high arası 40 fps civarı alıyordum ama İcenhancer hd yaması yükledim, görüntü muhteşem oldu ( Gta 5'in bile şuan öyle görüntüsü yokmuş diyorlar:D ) Bu şekildede 25 fps civarı alıyorum ama hiçbir kasılma yok tam kıvamında oynanıyor. Sorununa gelirsek 1.0.7 güncellemesini yüklemen lazım, birde commandline.text komut dosyaları var onlardan uyumlu olanı bulup oyunun içine atmalısın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı