Bilgisayarıma giriliyor keylogger uyarısı alıyorum

tercan

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
908
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik Teknisyeni
Modem şifremi verdiğim kişi tarafından bilgisayarıma giriliyor ; Pc tamamen pasifleşiyor, hiç bir program açılmıyor. Bazı programlar formattan hemen sonra yüklediğim halde hiç açılmıyor, bu programlardan vazgeçmek zorunda kaldım. Zaman zaman pc'nin çöktüğüne dair pat diye resim ve yazılar geliyor ekrana, format atmadan kullanamıyorum pc format manyağı oldu diyebilirim.

Aldığım önlemler : Klavye güvenliği için Keyscrambler yükledim, orijinal Kaspersky ve Zemane antilogger. Bilinen tüm internet security programlarını kullandım. Bitdefender, Avira, Nod32, Panda, Avg, Avast, Trend Micro vb. Modemin arayüz ve wpa2 şifrelerini değiştirdim.
Sonuç : Kaspersky şifrem çalındı, programı bir daha kullanamadım şifrenin kullanımda olduğu uyarısı aldım.
Kasper ve zemana'dan keylogger uyarıları aldım, fakat engelleyemedim. Her iki program da uyarıdan sonra çalışmayı durdurdu.

İnternet servis sağlayıcım : Uydunet
Modem : Net Master CBW-383Z4 kablo modem
Pc : Hp pavilion p6 2202et Desktop pc
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz format attırın. Ardından modeme reset atın. İmzamdaki KIS 2015'i kurun. Kaspersky destek ile iletişime geçip anahtarınızı isteyin. Keylogger varsa bu şekilde geçer. Formatttan sonra Kasper yükledikten sonra flash belleği takacaksan tak yoksa takma.
 
Teşekkür ederim aydınlatıcı oldu. Aynen uygulayacağım, problemleri tekrar yaşarsam buraya yazarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı