Yapı kredi TLcart

Cpt_slayer

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
281
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben yapı kredi bankasından hesap açtıracağım. Açtırmamın sebebi internetten alışveriş yapacak olmam. Ben henüz reşit olmadığım için velim izni ile gerçekleştireceğim mecbur. Asıl sorum,şu yapı krediye ait TLcart(Banka kartı) başvurusu yapabilir miyim. Kendi sitesinde söylediğine göre VİSA bank24 kartları gibi internetten alışveriş yapabiliyorum. Bu kartı kullanan varsa hakkında bilgi vere bilir mi. Ben reşit değilim ama veli izni ile bu karta baş vurup ala bilir miyim ? İnternetten yani gitti gidiyor yada vatan gibi belirli banka kartı kabul eden sitelerden alışveriş yapabilir miyim

TLkart hakkında bilgi: www.tlcard.com.tr: TLcard | TLcard | Yapı Kredi Banka Kartı
 
Bence bunlarla uğraşmak yerine ön ödemeli bir kart alın. İninal kart önerimdir. Yaş sınırı yok . MasterCard ibaresi geçen her yerden alışveriş yapabilirsin .
 
Peki hepsiburada veya vatanbilgisayar gibi sitelerde kart üzerindeki isim ve numara soruluyor oralarda kullanamıyorum bende 3 tane ön ödemeli kart var paypal,inninal,paybyme. Hiç birini oralarda kullanamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı