Asus Usb-N10 Nano USB Adapter Backtrack R3 görünmüyor

Serdar Öztürk

Kilopat
Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
355
Çözümler
2
Asus Usb-N10 Nano USB Adapter Wireless-N adlı bir adaptörüm bulunmakta , ancak backtrack R3 adlı işletim sisteminde bu aygıt görünmüyor. Driver cdsinde sadece Windows için var , bu arada cihaz linux desteği veriyor.

Sorunumu resim ile ifade edersek ;

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer cihazın destek veriyorsa öncelikle driveri indir masaüstüne at sonra sağ tıkla extrack here de dosyayı çıkar. Terminali aç cd Desktop de sonra cd "dosyanın ismi" (ls yazıp masaüstündeki dosyaları görebilirsin-kopyala yapıştır için) sonra "make" komutunu ver bittikten sonra "make file" komutunu ver kurulum biter. Büyük olasılıkla hallolur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi hazır el atmışken sorayım. Ben Alfa AWUS036AC aldım, Kalide görmüyor sürücüleri yüklerken make komutu hata vermiyor ama make install veya sudo make install komutlarında hata veriyor. Aslında Linux bölümünde konu açtım yardımcı olursan sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı