20TL Kulaklık Tavsiyesi

Rıdvan Temel

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
167
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20TL lik müzik dinlemek ve film izlemek için kulak içi kulaklık önerir misiniz? Garantili olursa iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmam. Kullanıcı hatası demeleri için oldukça uygun bir sebep. Kablo kopmasına garanti vermesi için kabloyu özel yapmaları lazım, pof poflanmış bir üründe böyle bir nedene garanti verirler.
 
Kaliteli bir kulaklık alırsanız kablo kolay kolay kopmaz.

Bence 20TL'ye kulaklık almak mantıklı değil. 1-2 ay sonra yine 20TL'ye alacaksınız ve döngüye girecek. Sürekli kalitesiz kulaklıklar almanız gerekecek.

Bir kere 50-60TL verirseniz çok daha uzun ömürlü, kaliteli bir kulaklık satın alabilirsiniz.
 
Karar senin ama senelerdir 20 Tl'lik kulaklık kullanan birisi olarak sana önerim 20 TL'ye kulaklık alma çünkü kulakları acıtıyor ve ses kalitesi 50-60 liralıklara göre kötüymüş bunu anladım şu an kullandığım kulaklıkla.
 
Ben de 20TL'ye kulaklık almanı önermem ama bütçe buysa Philips'in klasik internet kafede kullanılan kulaklığını alabilirsin. Telefonda olduğum için link veremiyorum.

Düzeltme : Kulakiçi kulaklık istediğinizi farketmedim.
 
Benim 20 TL'lik modelini bilmediğim bir kulaklık var 1 senedir kullanmaktayım. Nedir bu ucuz fiyata bakış açınız anlamıyorum.
 
@Scorpions kardeşim bi bak sağına soluna belki yazıyodur bir yerinde marka model. Zaten film ve müzik dinleyeceğim Samsung kulaklığım 1 sene kullandım bitanesi bozuldu sonra diğeride bozuldu. Çok kaliteli bir şey lazım değil bana zaten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı