Samsung Alpha Alınır mı?

Emin ol değmez şunu bil ki samsung bir pişmanlıkdır bunu bir samsung kullanıcı olarak söylüyorum daha doğruusu önceden kullandım birde android linux tabanlı olduğundan sistem şismesi bolca çıkar karşına şimdi ise iphone kullanıcısıyım ios ram tüketiminde çok başarılı sana geniş bi alan bırakıyor kesinlikle iphone al derim
 
Alpha'nın performansı iyidir. Ancak daha alınabilir modellere bakmanızı tavsiye ederim. Note 3, S5, Z3c gibi telefonlar daha iyi tatmin eder sizi.
 
Samsungu kötülemeyin artık.Android 5.0 ile arayüz sorunları giderildi!Ama senin soruna gelirsek değmez kardeşim.O paraya gider şu an elimde olan Note 3 N9005 alırım(yurt dışı versiyonu)alıcaksan bu modeli almalısın 4K video çekiyor 4G si var ve en önemlisi işlemcisi snapdragon 800 türkiye versiyonunda exyones var internette ithalatçı garantili n9005 bulabilirsin benimkide ithalatçı tavsiye ederim.Ayrıca şunu belirtiyim.Bunu bir samsung kullanıcısı olarak söylüyorum. NOTE SERİSİ BAŞKADIR.
 
@smhnce57 Adam Alpha diyor, sen diyorsun S4. Teknik özellikleri kötü diyorsun, S4 öneriyorsun. Ayrı bir komedi. :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı