Android Silinen Dosyalari Geri Yükleme

sedat155

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar benim General Mobile Discovery 4gb markalı telefonum vardı. clean master programı ile temizleme yaptım ve videolarim silindi. Fakat bu olay olalı çok oldu. Şuan s4 mini kullaniyorum. Fakat hafıza kartı ayni. Hangi programla geri getirebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir programla. Verileriniz silindiği an tamamen gitmiştir. Telefonlar sabit disk kullanmıyor.
Geri getirmek için sabit disk olması gerekmez. Flash bellekler ve benzeri depolama aygıtlarında da verileri kurtarma mevcuttur. Ancak arkadaş sileli çok oldu diyor ve muhtemelen silinen verileri üzerine çoktan farklı veriler yazılmıştır. Bu yüzden kurtaramazsın.
 
İşinize yarar mı bilmem ama aynı sorunla tekrar karşılaşırsanız telefonunuza yükleyebileceğiniz Undelete uygulamasını deneyin derim.

Google'a "Android Undelete v2.1.3.4" yazarsanız uygulamayı malum ortamlarda bulabilirsiniz.

Onun dışında silindikten sonra üzerine yeni dosya yazılmamış ise, depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takarak Recuva, Glary Undelete, RecoverMyFiles, GetDataBack, Diskdrill gibi programlarla silinmiş verilerinizi rahatça kurtarabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı