Windows 10 Build 10041 Oturum Açma Ekranı Sorunu

cagatyercan

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 Build 10041 sürümünü Microsoft'un paylaşmış olduğu ISO ile temiz kurulum yaparak yükledim. Ancak driverları yükledikten sonra yeniden başlattığımda Windows logosundan sonra siyah ekranda kaldı. Daha doğrusu önce siyah ekran geliyor sonra oturum açma ekranının kendi rengi geliyor (genellikle koyu mavi veya açık mavi) ancak oturum açma ekranı bir türlü gelmiyor. Yarım saat kadar bekledim, bilgisayarı yeniden başlattım (laptop güç düğmesinden üst üste 6-7 kere) bir türlü oturum açma ekranına ulaşamadım.

İlk bu sorunu yaşadığımda format atarken bir sorun oldu diye düşündüm ve tekrar temiz bir kurulum yaptım ancak sorun yine devam etti. Halbuki Windows 10 Build 9926 sürümünü kullanırken Build 10041 sürümünü güncelleme ile yüklediğimde herhangi bir sorun olmamıştı. Böyle bir sorun yaşayan veya neden böyle bir sorun olduğunu bilen var mı? (Şuan tekrar Build 9926 sürümüne geri döndüm, güncelleme ile tekrar yüklemeyi deneyeceğim.)
Lenovo Y570 model laptop kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesm öyle durumda, lapotbun pılını cıkart kapat 10 sn. bekle tekrar aç. O zaman sorunun cozulur. Zaten 2. gunden sonra hatalar tekrar etmemeye başladı, suan 10041 surumdeyım oyunlar yada programlarda uyumsuzluk yaşamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows + L tuşuna basın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
Kilitlemek için önce giriş yapmış olmam gerekmiyor mu? Ben windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyordum, login in ekranı hiç gelmiyordu. Şuan Build 10049 sürümünü yükledim eğer sorunum tekrar başlarsa deneyeceğim iki çözümü de.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı