Silinen Verileri Geri Getiren Program Tavsiyesi

zaza_yk

Kilopat
Katılım
29 Nisan 2011
Mesajlar
318
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım laptopı iki bölmeydi. Arkadaş yanlışlıkla D'deki verilerini de format atarken sildi hem de iki defa format attı. Şimdi D'deki önemli fotoğraflarını geri getirmek için en uygun, en temiz geri yükleme yapabileceğimiz bir programın adını söyleyebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recuva yı kullandım. Tüm verileri geri getirmiyor bir kısım verileri tek getiriyor. Yani 100'de 100'lük bir dosyanın 100'de 5'ini anca bulabiliyor.
 
Recuva yı kullandım. Tüm verileri geri getirmiyor bir kısım verileri tek getiriyor. Yani 100'de 100'lük bir dosyanın 100'de 5'ini anca bulabiliyor.
Bu durum diski kullanmanıza göre değişir. Ben kullandığım zaman % 95 geri getirmişti. Eğer diskin üzerine yazma yapar iseniz kurtarma şansınız azalır. Benim kullandığım iyi bir program farklı programlar ile denemek lazım. Bazı programlar ile kurtarma şansı daha fazla.
 
merhaba ben size ( recovery my files ) i tavsiye ediyorum çok süper kullanımı basit full sürümlerni bulmak mümkün benim bir süre önce pc virüs yedi ve :d deki video ve mp3 arşivim gitti bu recovery my files ı kurdum arşivlerimin büyük bölümünü geri getirdi ayrıca resim,word,video, mp3 gibi daha bir çok dosya uzantısını taraya biliyor ister tek bir dosya ister birçok farklı jpg, mp3,word,excel vs vs toplu seçip tarama yaptıra biliyorsunuz işte size programın full linki

Recovery Myfiles Professional 5.2.1.1964 Full indir | Full Programlar | Full program | fullprogramlar | Ücretsiz İndir
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı