Windows 7 Home Basic 64 Bit Bulma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert74

Hectopat
Katılım
30 Mart 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayara format atmam lazım. İnternetten bir türlü bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Win 7 home basic 64bit Türkçe.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'ye destek vermiyoruz. Windows 8.1.3 kurun.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/
 
Destek vermeyen site yönetimi, okuduğum kadarıyla biz üyeler istersek destek verebiliyoruz. Yardımcı olduk diye ban almayız sanıyorum.

Neyse konuya döneyim.

Arkadaşım şimdi home basic bulman zor, ama bütün sürümler aslında aynı sadece içinde ei.cfg dosyası var ve o dosya neyin kurulacağını tabiri caizse setup'a söylüyor. Bu ei.cfg dosyası eğer imaj içinden silinirse kurulumda ne kurmak istediğini kullanıcı seçiyor, AIO imajlar bu şekilde oluşturuluyor.

Bu kısa bilgilendirmeden sonra ne yapman gerektiği açık. En kolay bulabileceğin sürüm Ultimate'dir, indir bi Ultimate SP1 MSDN sürümü, usb belleğe yaz, bu işlemden sonra usb bellek içine gir sources klasöründe ei.cfg dosyasını sil. USB bellek ile kuruluma başla, kurulum aşamasında hangi sürümü kurmak istediğini sorduğunda home basic seçip devam et.
 
6 yıllık bir işletim sistemini kurmak sorundan başka bir şey değildir. Microsoft bile desteği bırakmışken bizim destek vermemiz absürt olur. Windows 8.1.3 kurmak en sorunsuzu olacaktır.
 
Destek değil köstek olduğunuzu anlayamayacak halde olduğunuz belli, siz vermeye devam edin.
 
Aynı konuşmaları tekrar yapmaya gerek yok. Adamın home basic lisansı varsa kurar kullanır. Sanki her windows 7 sorundan geçilmiyormuş gibi göstermeyin. Eylül 2012'de kurdum Windows 7 SP1'den sonra da güncelleme yapmadım, tek bir sorunum yok. W8'e dx12 çıkınca geçeceğim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı