iPhone 6 Sakarlığı

asperas01

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, telefon cebimdeyken kaydı ve yere düştü. Ekran üstüne düştü fakat ekran koruyucu olduğu için ekranına zarar gelmedi (göründüğü kadarıyla). Ekran koruyucunun üstünde çatlak ve kulaklığın takıldığı (metal çerçevede) hafif kırık var. Işık yansıdığında ekran koruyucunun çatladık yerde sanki Ekranın kendisine de zarar gelmiş gibi görünüyor. Yarın telefonu aldığım yere götürüp, ekran koruyucuyu çıkartıp bakım yaptıracağım. Eğer büyük bir problem varsa garantiye göndereceğim. Umarım problem yoktur.
image.jpg
image.jpg
 
Cevabınız için teşekkürler, bir de düşürdüğümden beri sim yok diyor takılı olduğu halde. Sim Kartı takıp çıkartsak düzelir değil mi?
 
@Silinen üye kardeşim gönderdiğim saatte okula gitmek için kalkmıştım. Zamanım olmadığı Ve Sim kartın takılma yerine zarar verebilirim (benim beceriksizliğime) diye sordum. Zaten o Mesajı zar zor yazabildim.

Bu arada telefonun ekranında bir sorun yok dediğiniz gibi. Sadece kenarı çizik ama onu o kadar önemsemiyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı