Battlefield Hardline Fiyatı Hakkında

  • Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1B
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Oyun iyi güzel heyecanla bekledim. Origin'de oyunun fiyatını görene kadar güzel bir oyun diyordum. 70 € fiyatını görünce oyundan soğudum. Korsan oyuna karşı biri olarak bu fiyata karşıyım. BF4 gibi bir oyuna 70€ verilir. Ama adamlar sadece yeni mapler eklemişler. BF4'e DLC olarak gelebilirdi. Yada BF4'ü olanlar için %50 indirimli falan olabilirdi. Ben 70€ verilecek bir emek göremedim oyunda.
 
Oyun modu gibi yapsalarmış ve 30 dolara satsaydılar bf4'e ek olarak daha iyi olurdu. Bence hata yaptılar cod gibi her sene bf oyunu çıkacak, 2 yılda bir çıkart oyunu ama sat yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemiyorum nasıl yapcaksınız, proxy vs ile oluyor galiba ama Origini Rusya gösterebilirseniz oyunu 85 tlye alabiliyorsunuz.
Ben ordan aldım, Türkiyede playstoreda 168tl ttnetle, normalde 180tl. El insaf be kardeşim... Dijital satıyorsunuz, biraz indirin şu dijital kopyaları,
sürümden kazanın, orjinal oyun almayanlarıda da kazanın...
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı