En güçlü android akıllı telefon

  • Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3B
Çok daha iyi diyemezsin, Nexus 6 ile aynılar. Birde Nexus 300 TL daha ucuz olacak. Bunuda katarsak Nexus 6 daha alınabilir güncelleme alanında zaten Samsung, Google'ın yanından geçemez.
 
Telefonun iyi olup olmadığına güncelleme alıp almamasına göre mi değerlendiriyorsun? Nexus 6'nın fiyatı ne olacak söyler misin?
 
Nexus 6'nın, Note 4'ten daha performanslı olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Kağıt üzerindekilere göre hareket mi edeceğiz?
 
Fiyatla ilgili şeyi cümlemin neresinde söylüyorum.? Adım gibi bildiğim şeyleri cevap vermeden önce araştırma ihtiyacı duymuyorum.
 
@Bloother G4'ü tam olarak satılmaya başlanmadığından dahil etmedim. Bunlar hepsi tartışmasız çok güçlü. Nexus 6 saf Android olduğundan aynı ve ya benzer donanımlı cihazlara karşı az da olsa bir üstünlük sağlayacaktır. Ayrıca işlemcinin Qualcomm tercih edilmesi de yazılım yönünden avantaj.
 
Samsung'u normalde hiç listeye sokmam, günahım kadar sevmediğim bir firma ama Note 4 güzel bir cihaz. Daha doğrusu genel olarak Note serisini iyi yapıyor. Ancak Nexus 6'nın üzerinde güçlü cihaz olma ihtimali düşük. Çünkü yükü az ve gücü yüksek.
Yine de son çıkan cihazlar arasında pek fazla fark yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı