3500 TL Overclock Yapılabilen Sistem Toplama

Ph_antom

Kilopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler bayanlar kafam allak bullak oldu sayenizde. :) Köyden indim şehre misali en son pc topladığımda Cs 1.5 bile yeni çıkmıştı. Yıllar sonra bir pc toplamaya karar verdim bilgisayarcıya ektra ücret vermiyeyim elimden gelir diye kendim topluyayım dedim youtubede Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün videolarına rastgeldim. Kendileri buraya cevap yazmaz ama sizlerden yardım bekliyorum. Kafam orda bi karıştı zaten.

Foruma geldim burda iyice allak bullak oldum. Tabiki herkez bütçesine göre en iyisini ister en uygun fiyata en iyi performansı ister. En azından yaptığımız işi 5 sene kullanmak kafidir sonra biraz upgrade yaparak iyileştirilir. Zaten dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımızla birşey yapmaya çalışıyoruz onuda berbat etmiyeyim derken iyice aklım karıştı :)

3250 -3500 TL bütçem var AMD ve İntel tabanlı arasında sürekli gidip geliyorum. Overlock da yapabileceğim sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2015-3-27_17-54-12.png


İlgini çekerse almayı düşündüğüm GTX 970 de burada, en iyi OC bunda:
inventus.com.tr: GALAX GTX 970 HOF 4GB ekran kartı - inventus
Sisteme sonradan ekleyebileceğin soğutucu önerilerim sırasıyla (Ekleyene kadar maksimum turbo frekansını biraz aşağıya çekebilirsin, daha az ısınsın diye):
1.inventus.com.tr: NOCTUA NH-D15 işlemci soğutucusu - inventus
2.inventus.com.tr: NOCTUA NH-U14S işlemci soğutucusu - inventus
3.www.vatanbilgisayar.com: Xigmatek Venus İntel Lga775/1155/1156/1366/2011 & Amd Am2/Am3/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım bir kaç öneri daha gelsin ona göre bir karar vericem. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartını Z97 Gaming 5 ile değiştirmelisin ve kesinlikle işlemci soğutucusu almalısın yoksa işlemcini çöpe at ve kasanıda Cooler Master RC-K-380 alabilirsin. :D
 
Hala kararsızım. Fiyat bakımından amd tabanlı toplayabiliriz ama performansı nasıl olur bilemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı