Galaxy S5 mi iPhone 5S mi ?

ali0698

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Sizce S5 mi yoksa iPhone 5S mi ?
Arkadaşlar şimdi kullandıgım telefon S3 Mini. Telefonda kasmalar oluyor. S5'te kasmalar olur mu? Sizin tavsiyeniz nedir ? S5 düşünüyorum fakat bunda da kasma olur diye korkuyorum açıkcası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S5 daha iyidir. Samsung'un yeni arayüzü S5'te var, eski hantal arayüz değil. Ancak yine de İOS işletim sistemi kadar stabil olamaz ama ben S5 öneriyorum.
 
Merak etmeyin S5 de kasma olmuyor. Güncelleme alan bir telefon, aynısını ben kullanıyorum. Kamerası olsun, özellikleri olsun Iphone5 den çok daha iyi. Üstelik su geçirmemesi de önemli bir artı.
 
iPhone 5s tavsiye ederim. Ne kadar sevmesem de S5'ten iyidir.
Tabi telefonda neler yaptığına göre de değişebilir.
 
Özellik olarak S5 daha iyi. Kıyaslanmaz bile..
Kasar mı? Sorusu S5 gibi bir telefona hakaret olur biraz.
İşletim sistemi olarak tabi ki İOS derim. İphone 6 kullanıyorum yazılım olarak çok iyi. Ama 3 bin verdik buna mı verdik? Diye de sorgulatıyor.
5S haydi haydi sorgulatır verdiğin parayı.
Ama S5 de pek sorgulamazsın. Çünkü apple gibi çok beklentin olmaz ve beklentinin de çok üstünde bir telefon bulursun.
Ama beğenmeyen arkadaslara da fikirlerini daha açık sorabilirsin.
O kadar para veriyoruz, vericeksin bari aklına tam yatanı al.
 
Daha ilk çıktığı zamanlarda alınmış bir 4S var uzunca süre kullandıktan sonra babama verip kendim İphone 6'ya terfi ettim. 4S'te hâla bir donma söz konusu değil yazılımlar telefonu zorlasa bile 'Ben hala ayaktayım.' diyebiliyor. Abim ise S5 kullanıyor ve hep şikayetçi. Yok donuyor, yok şarjı dayanmamaya başladı vs. Ayrıca o altta ki şarj yerini korumak için konulmuş aparat daha 5'inci ayda kırıldı. Değişti, bir sorun yok ama malzeme kalitesi ortada. İphone 5S'e gelince güncelliğini hala koruyan ve elit duruşunu kaybetmemiş bir telefon. Tek sıkıntısı şarj, eğer evden sabah çıkıp akşam 9da geliyorsan 5s alma. He ama diyorsan ki ben şarj sorunu yaşamam şarja takabilirim, 5S. Şunu da belirteyim S5'in ön kamerası vasat, çıkarıp çöpe at daha iyi. LG G2'nin ön kamerası bile çok daha net çekiyor.

Sonuç: Kağıt üstünde kat kat iyi olan S5, icraata ve malzeme kalitesine gelince yerlerde sürünüyor bence. 5S ise hala güncel ve alınabilir bir telefon, malzeme kaliteside iyi. 'İkisi' arasından 5S almanı öneririm.
 
S5 donmuyor ona emin olabilirsin.. 1000'de 1 fabrika çıkışlı bir arıza olabilir. Bu da her marka ve model için geçerlidir.
S5'in malzeme kalitesi de iyidir, dayanıklıdır.
Havuz da su altında fotoğraf çekil, gözüne çok pis mi geldi, aç suyun altında yıka.
Su geçirmez özelliği olan bir telefon nasıl kalitesiz malzemelerden oluşabilir? Oluşsa bile ne kadar kalitesiz olabilir?.
Bunlara çok takılma..
Geriye işletim sistemi tercihin ve bir de kamera kalıyor.
Iphone 6 ön kamerası ile ve gece çekimlerde S5 i bayağı eziyor diyebilirim. 5S de ezebilir kamera ve işletim sistemi olarak. Taraflı olmasın yorum. Sonuçta çok para vericeksiniz.
Fakat S5 kasmaz, bunu kesinlikle ve rahatça söyleyebiliriz.
Gerisi acaba bir de ios'u mu denesek ya? Sorusuna ve tercihine kalmış.
Bak bu arada daha şarj konusuna hiç girmedik bile..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı