Bilgisayar Bakım Servisi yada Dükkanı Açmak

MC@HACKER

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2013
Mesajlar
544
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamun aleyküm diyorum. Bir bilgisayar bakım, onarım dükkanı açmayı düşünüyorum inşallah yaza açarım. Sizce ne tür ekipmanlar gereklidir ve belge, oem ürünler vs. konuda tavsiyelerinizi almak isterim. Bakkal şakası yapmayalım lütfen şimdiden yazılımlar, lehim, hdd, psu, vb. basit bileşenler hazır. Küçük bir yer olcak onun için bu işin içinde olan arkadaşlarımdan ve ağabeylerimden tavsiye istiyorum.
Teşekkür ederim. (DarkDeveloperTR) (The Pc King)
teknik_servis.jpg
198.jpg
 
İşe yarar diye düşünüyorum. Sonuçta usta isen bütün takımların olacak. Eski bir gelenektir. Bence sen bütün takımlarını al. Daha sonra gerekince tekrar masraf yapmak gereksiz olur. İşe başlarken her takımını al gücün yettiği kadar. Gereksiz şeyler almaktan kaçın. İş için kullanacağın cihaz çok iyi olmasın bence. İş görsün yeter. Çok fazla parça bulundurma. Sipariş verince güne eline geliyor nasıl olsa.
 
Ofisi 2 bölümden oluşacak şekilde yapabilirsiniz. Ön tarafta müşterileri kabul edeceğiniz ve işi teslim edeceğiniz bir alan, diğeri ise çalışmaları yapacağınız işinizin mutfağı olacak olan arka alan. Müşteriyi karşılayacağınız yere, kaliteli ekran kartlarının sararmış boş kutuları yerine aldığınız eğitimlere ve/veya bayilik/distrübitörlük aldığınız bilişim şirketlerine ait çıkartma afiş kayıt vb. şeyleri koyarsanız daha iyi olur. Güç kaynağı da alırsanız elektrik kesintilerine karşı faydalı olur. Benim de önerilerim bunlar, hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı