Kota Hakkında

yavuzslymn

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim download kotam 100 GB , upload kotam 50 GB. Bunlar ayrı ayrı mı değerlendiriliyor. Birinci sorum mesela sadece upload kotasını aşsam download hızım 3 mbps' ye düşer mi? Yoksa upload hızımı mı etkiler sadece?
İkinci sorum ise diyelim 95 GB download kulandım , 45 GB upload kullandım. Kalan haklarımı AKK ' ye takılmadan kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa upload+download miktarı 100 GB olunca AKK devreye giriyor mu?
Superonline kullanıyorum bu arada.
 
Ayrı değerlendiriliyor. Kalan kotalar diğer aya devredilmez. Her ay başında kota sıfırlanır. Yükleme kotasını aşar isen indirme hızın düşmez.
 
Ayrı değerlendiriliyor. Kalan kotalar diğer aya devredilmez. Her ay başında kota sıfırlanır. Yükleme kotasını aşar isen indirme hızın düşmez.

İnternette araştırma yapayım dedim , yazılanlar biraz eski ama herkes upload kotam doldu , download kotamın dolmasına daha çok olmasına rağmen hızım 3 mbps' ye düştü diyorlar. Siz " Yükleme kotamı aştığımda indirme hızımın düşmediğine " emin misiniz? Ona göre uploada yükleneceğim :D
 
Bildiğim kadarıyla upload'a olan kota sınırı kalkmıştı , arkadaşın dediği gibi ikisini ayrı ayrı değerlendiriyorlar , ayrıca kalan kotalar bi sonraki aya aktaramazsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı