Asus Zenfone 6 İçin Zore Sport Zgen Armor vs Case 4U Flip Cover Seçimi

azuz1907

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2015
Mesajlar
105
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şimdiye kadar silikon kılıf kullanıyodum. Köşeleri sıkmasından dolayı takılan kırılmaz camları uçlarından hafif hafif kaldırıyordu, sonradan daha büyük oluyordu. Kırılmaz camı degiştirmek zorunda kaldım. Telefoncuya neden böyle oluyor diye sorduğumda bana kılıfında dedi. Bende internetten birkaç kılıf beğendim. Hangisi daha kullanışlıdır, daha sağlamdır diye Tecnopat'a sorayım dedim.

Beğendiğim kılıflar şunlar:

1- Asus Zenfone 6 Kılıf Zore Sport Kılıf Zgen Armor GittiGidiyor'da 161710762

2- www.hepsiburada.com: Case 4U Asus Zenfone 6 Flip Cover Siyah (Uyku Modlu) - Fiyatı

Tabi sizin önereceğiniz başka bir şey varsa ona da bakabilirim.

Hiç bilgisi olan yok mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spingen olanlardan alıcak isen AliExpress'den almanı tavsiye ederim. Acelen yok ise 6-7 $ civarında.
 
Eğer bütçen varsa orjinal kılıfını almanı öneririm. Arka kapağı çıkarıp takıyorsun hem orjinal kapak yedekte duruyor hemde filip cover uyku modlu vs. gayet şık duruyor.

2.Seçenek deki kılıf da aynı şekilde takılıyor, fakat yandaki tuşların kenarlarında ufak boşluklar kalıyor, bu da olası bir sıvı temasında daha fazla risk demek, pek önermiyorum. Ayrıca ürün sayfasında ki yorumlara bakarsan kapağı arkaya çevirdiğinde cihazın uyku moda geçmesi durumu yaşanıyormuş bu da bir süre sonra illallah ettirir :)
 
Ben de orijinal kılıf almandan yanayım. Diğer kılıflar uyku kodunu çalıştırmayabiliyor. Sapitmalar olabilir o yüzden orijinal. :neo:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı