Satılık 20 CM Mavi LED'li Fan Sadece Kargo Ücreti Karşılığı

Erhan Demir

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2014
Mesajlar
217
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakın zamanda Hyper 212 Evo aldım ve montaj ettim. Beklenmedik bir durum ortaya çıktı ve yan kapakta duran 20 cm fanla soğutucu birbirine sürttü. Yani fanı memnun olmadığım için değil, olumsuz durum yüzünden satıyorum. Amacım birisinin yararlanması. Fan kenarda durup kimsenin işine yaramadıktan sonra ne önemi var? Sadece kargo fiyatını karşılarsanız fanı gönderirim. Paketleme parası da vermeyecekseniz çünkü bende havalı poşet var. Hasar almadan göndereceğim. Fan mavi LED'li, sessiz çalışan bir fan. Soğutması kötü değildir. Kasayla gelen bir fandır. Geçen yaz aldığım Gigabyte Sumo Omega kasayla beraber geldi ama tekrar söylüyorum kötü bir fan değildir, soğutucuya sürttüğü için satıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük de olsa iyi bir işe imza atıyorsun, sizin gibi fedakar arkadaşların sayısı artmalı. Kendi adıma tebrik ederim sizi.
 
Ben de alabilirim eğer diğer arkadaşlar almazsa. :)
 
Öcelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Cezam olduğu için anca cevap verebildim. İsteyen çıkmaz diye düşünürken, birçok kişinin yorum atması beni mutlu etti. Yusuf'la iletişim halindeyiz. O almazsa, sizinle iletişime geçeceğim.
 

Geri
Yukarı