Note 3 için Lollipop

Senin mesajın ile ne alakası yok? 5.0.2 çıktı demişsin bende hatanı düzelterek çalışmalar başladı dedim. 5.1.1 bile çıktı demişsin, bu sürümün sadece S6 serisi için geliştirildiğini söyledim.
 
Yazdığım mesajdaki alıntıyı okursanız neden öyle bir şey yazdığımı daha iyi anlayabilirsiniz.
 
Samsung Note 3 için güncelleştirme ile ilgili soru sormuş arkadaş canlı desteğe. "5.0.2 çıkacak" derken Note 3 için demiş. Yani genel anlamda en son Android sürümünü belirtmemiş. Burada senin bir yanlış anlaman mevcut. Bu bağlamda senin mesajın "Note 3 için 5.1.1 çıktı" anlamını kazanıyor. Bende bu durumu düzelttim.
 
Arkadaş, "5.0.2 çıkacak biz daha Lollipop'a geçemedik" gibi anlamsız bir cümle kurunca ben de arkadaşın sürümlerden bihaber olduğunu düşündüm. "Avrupa'da Note 3 için 5.0.2 çıkacak, biz daha Türkiye'de 5.0 alamadık." deseydi daha açıklayıcı olurdu. Biz de anlardık. Neyse ben sadece sürüm olarak 5.1.1'in piyasada olduğunu belirttim bu yüzden. Mesajımın Note 3 ile bir alakası yoktu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, yanlış anlaşılabilir. Bir problem yok. Yanlış anlaşılma olmaması için buradayız. :)
 
Gerçekten yazık. Amiral gemisi telefon çıkartıyorsun güzel destekle bari. Piyasadaki çoğu firma sorunlar ve hatalar yüzünden güncellemeyi ya geri çekiyor ya da vermiyor. Bazen Xperia Z1 Compact kullandığıma şükrediyorum. Sorunsuz, stabil bir 5.0.2 verdiler maşallah. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Türkiye'yi ipleseydi verirlerdi. Vallahi bir q harfi koymuşlar sonuna vermeyin buna güncellemeyi diye de tembihlemişler arkadan. Yani Türkiye'den telefon alırsam Samsung almam arkadaş, alana da önermem açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı