G2A'da %90'a varan indirimler

Benim tek bildiğim şey g2a dan alışveriş yapılmıyacağı. Allah bilir sponsorundur. Tüm Youtube kanallarına sponsor olduğu için. Hepsine sponsor ama hiç biri ordan alış veriş yapmıyo neden acaba...
 
İyi günler. G2A adını duyurmak için youtuber'lere sponsorluk yapıyor. G2A shield açık olduktan sonra ve keyleri satan kişi güvenilir olduktan sonra kolay kolay bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
 
Benim tek bildiğim şey g2a dan alışveriş yapılmıyacağı. Allah bilir sponsorundur. Tüm Youtube kanallarına sponsor olduğu için. Hepsine sponsor ama hiç biri ordan alış veriş yapmıyo neden acaba...

bir şeyi yeteri kadar denemeden bu yorumu yapmak çok yanlış.Kaç tane oyun aldın ve kaçında sorun yaşadın? Alışverişin hangi kısmında sorun yaşadın ? Böyle bir yorum yaptıktan sonra bu soruların da cevaplanması gerektiğini düşünüyorum. Bende güvenli değil gibi düşünceler içerisindeydim görmek için alışveriş yaptım. Şimdiye kadar 4 oyun aldım sorun olmadı. 10-15 tane alıcam sorun çıkarsa senin gibi yazarım. Ama şimdilik gayet iyi gidiyor :D
 
İyi günler. Ben G2A'dan Watch dogs, Mortal kombat x ve Lego Marvel super heroes oyunlarını aldım. Tek sıkıntı Mortal kombat X'i alırken oldu key biraz gecikti canlı destek ile hallettim, diğer alışverişlerde sıkıntı olmadı. Yakında GTA 5'i almayı düşünüyorum. Dediğim gibi shield açmayı unutmayın 1 TL için bütün paranızdan olabilirsiniz. Keyi satan satıcının da oylarına, beğenisine bakın. Daha önce arkadaşlarımla beraberde oyun aldık sıkıntı çıkmadı. Kaynak her zaman iyi olmayabilir ama sen nasıl kullanacağını bil yeter.
 
İyi günler. G2A shield satın alımdan sonra keyin gelmemesi, keyin kullanılmış veya bozuk çıkması durumunda kullanılan ve çok cüzi bir miktarı olan güvenlik sistemidir.
 
Bizde arkadaşa para biriktirip doğum gününde MKX almayı düşündük. Ama sonra vazgeçtik. Bizde bile daha yokken alamadık. :) Düşünüyoruz bakalım ne alacağız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı