2500 TL'ye G3258 ve GTX750ti Tabanlı Sistem Toplama

Screenshot_4.png

Satın almak istediğim kasa soğutmak için birebir. Isınma problemi olsun istemiyorum o yüzden kasadan vazgeçmek istemiyorum.Dediğiniz sistem de çok güzel ama dediğiniz monitör vatan bilgisayarda kalmamış dediğiniz gibi SSD olmazsa olmazım o yüzden R9 285 en iyi tercih olacak sanırım. Bir de ben tüm parçaları vatandan sipariş edeceğim hepsi aynı anda elime mi ulaşacak?
 
Hocam eğer vatandan sipariş verirseniz en az 300TL gibi gereksiz bir harcama yaparsınız? Eğer internetten sipariş verirseniz sinerji.com ' dan verin. Benim önerdiğim kasa gayet kaliteli. Aynı şekilde güç kaynağıda gayet kaliteli. Zalman'da Powercolor gibi F/P ürünüdür.
 
Yada Amd 8350 tabanlı bir sistem toplayabilirsiniz. Arada fiyat farkı olmaz ama performans olarak olacaktır. Neredeyse İntel 4790K modeline denk bir işlemci. Fiyat olarakta uygun
 
İşlemci olarak sorunum yok aslında da Asus H81M-Plus anakartı ile Overlock yapamıyorum bu biraz canımı sıkıyor. İ5 4460 ile R9 285 ekran kartı varken Overlock yapmaya gerek var mı?
 
amd 2500 mon.png

Buyrun bütçe aşmayan İ5 performansına yakın. 21.5" ve aynı zamanda 2ms tepki süresiyle tam bir oyuncu bilgisayarı. Amd'nin 8250 modelide tercih edilebilir. Fiyat farkı 80Tl kadar. Ama performans olarak tam İ5 4690K. Testlerine bakabilirsiniz. Yorumlarınız bekliyorum

Edit=İstediğiniz gibi overclock yapabilirsiniz :)
 
Hocam tam istediğim sistemi kurmuşsunuz. Yalnız Amd çok ısınıyor diyorlar o yüzden soğutucu ekledim listeye ayrıca SSD olmazsa olmazım, bunların yanında Mouse + Kulaklıkta ekleyince 2.760 TL ediyor.

Screenshot_2.png
 
Yanlız işlemci soğutucusu eklerseniz daha iyi olacaktır. Birde bütçemi aşıyor derseniz monitörden biraz kısabiliriz. Hatta monitör tepki süresi 5 ms olursa çokta etkilemez diye düşünüyorum. Öyle olursa işlemciyi 8350 yapabiliriz. Yine aynı fiyat olacaktır.
 
Mouse + Kulaklığı çıkardım şimdilik çok gerekli olmadığı için. SSD'de çıkardım bunların yerine 8350 yaptım. 100 TL civarı soğutucu almayı düşünüyorum çünkü Overlock yaparken sıkıntı çıkmasını istemiyorum bu yüzden monitörden 100 TL feragat etmek gerekli. Önerebileceğiniz monitör var mı?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı