Intel G3258 GTA 5 Görünmeyen Yollar Sorunu

FIrat BEY

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
234
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem özelliklerim:
  • -G3258 4.2 GHZ
  • -8 gb cl 9 ram
  • -R7 260x 2 Gb OC version
  • -250 Gb 7200rpm HDD
Böyle bir sistem ile hatta daha kötü bir sistem ile GTA5 çok rahat oynayanları gördüm. Ancak oyunu bir süre oynadıktan sonra yollar ve binalar kayboluyor. Oyunda 40 - 50 FPS alırken böyle bir hata vermesi çok sinir bozucu. Bir çözümü var mıdır ? Yoksa işlemcimi değiştireceğim.
 
Oyunu kaç saat oynadıktan sonra böyle yapıyor ? Eğer 1 veya 2 saatse oyunu kapatıp tekrar açabilirsiniz böylelikle hem bilgisayarı bir süreliğine rahatlatırsınız hem de oyundaki sorunu giderirsiniz. Ama rahatsız oluyorsanız ben ekran kartından kaynaklı diye düşünüyorum. Sadece bu foruma bağlı kalmayıp başka forumlarda veya videolarda çözümünüzü arayın.
 
İntel' in birçok ekran kartında bu sorun var.Genelde ısınmadan kaynaklanıyor. Zaten verim istiyorsan amd ve nvidia' ya bakmalısın.Genelde ısınmadan kaynaklanıyor.
 
İntel' in birçok ekran kartında bu sorun var.Genelde ısınmadan kaynaklanıyor. Zaten verim istiyorsan amd ve nvidia' ya bakmalısın.Genelde ısınmadan kaynaklanıyor.

kardeş intel ne alaka ekran kartı zaten amd

kardeşim bende g3258 ve gtx 750 ti ile oynuyorum aynı sorun bende de vardı. çakma oynuyosan büyük ihtimal ondandır
 
büyük ihtimal o yüzdendir. Hatta o oyunu sil arkadaşımda gt 755m slı vardı 1920x1080p bf 3 de ultrada 50 60 fps oynarken bf 3 de 1366x768 low kasmaya başlattı gta yı silince düzeldiğini söyledi.
 
Korsana karşıyız ama bu hatanın ürünün orjinal olup olmaması ile alakası yok.
Bende de aynı sorun oldu, ürünüm orjinal.

Burada bir sürü çözüm yolu tavsiye edildi, bir göz gezdirip deneyebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı