i5 4590 Twitch Yayını Yeteriliği

Proevoltucer

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Sayın Technopat Sosyal takipçileri. i5 4590 işlemci başlıkta belirttiğim gibi yeterli mi? Bir de GTX 970 darboğaz yapar mı? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Konu hakkında bir fikri olan yok mu ?
 
Twitch yayını için internet upload hızının daha fazla olması lazım, sanırım. Bileşenler de yaptığın şeye göre, oyun oynayacaksan tabiki de önemli. i5 4590, GTX 970'e kesinlikle darboğaz yapmaz.
 
Download hızım 25 Mbps Upload hızım 5 Mbps yeterli mi ? 1080p ultra grafiklerde (Battlefield 4 ve League of Legends) yayın olur mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Yayın 1080p değil ben 1080p ultra ayarlarda kendim oynayacağım yayına twitch farklı yollar ile 720p olarak yayinlayabilir mi ? Ben onu merak ediyorum.
 
Benim şöyle bir takıntım var, bilgisayarim cumartesi günü priz şağolsun yandı. Hd 5450 ekran kartım vardı. Ve bütün oyunlarda en düşük ayarlarda oynuyordum. Bu çok sıkıcı bir durum. Okullar kapanınca yeni sistem toplayacağım o yüzden yayında bile 1080p istiyo gönül bu hiç mi mümkün değil ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı