Satılık Asus HD 6370M Laptop-Bugüne Özel Büyük İndirim-300TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka bir yana arkadaş modern çağın Jet Fadıl'ı çıkmış resmen. Hey maşallah bu nedir be.
 
Adam tam dolandırıcı çıktı. Yazık olmuş ucuz etin yahnisi dedikleri bu olsa gerek hiç beklemeden yasal işlemleri başlatın bence daha fazla kişinin canını yakmasın. DH profili: Profil : Ardore belki bir yardımı olur.
 
Annemin bilmediğin kişilerden bir şey alma dolandırıcı falan çıkarsa dediği için almadığım ürün, Anne sözü dinlemek önemli.
 
Ben DH forumunda almıştım. Böyle birşey olacağını düşünmedim hiç. Bana da kullanıcı hakkında ki gerekli bilgileri özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim.
 
Merhabalar herkese;

Ben @Silinen üye kullanıcılı kişiyim. Çoklu hesap açtığım için ceza aldım. Çoklu hesabı da bu konudaki bilgisayarı almak için açmıştım. Yanlış konu açılan kişiyi uyardığım için onun mesajını alıntılayarak cevap verdiğim için ceza almıştım o sıra başka bir hesap açıp bilgisayarı almak istediğim için çoklu hesap açmaktan ceza yedim. Kaç kere bize ulaşın bölümünden yöneticilere mesaj attım hakkımı savunamıyorum. Cezamı kaldırın lütfen diyerek ama ceza kalkmadı görmemişlerdir. Neyse konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum.

Bugün yarım saat öncesine kadar. @Dr.Zoo Kullanıcı adlı arkadaşa para iadesini yapmış bulunmakta. Bize numarasını verdiği hat takılı hemen ara sende dedi aradığımda ilk çaldı ve meşgule attı telefonu. Ardından 40 kere aradım hep meşguldü biriyle konuşuyordu ardından konuşması bitince hemen telefonu kapattı çünkü bende aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. Aynı şekilde 10-15 dakika sonra tekrar devam etti. Ararken biriyle konuşuyordu telefon meşguldü 18 kere aradıktan sonra telefonunu ilk olduğu gibi kapattı ve ben ulaşmamaya başladım.

Nasıl bir adam olduğunu anlayamıyorum. Bir ürünü farklı farklı kişilere sattı ve o parayı boğazından nasıl geçiriyor anlamıyorum. Ben üniversite öğrencisiyim. Ben o parayı 1 ay ararım 2 ay ararım. O para bu dünyada seni pişman etmeyebilir ama bunun öbür tarafı da var. Allah'ım seni islah etsin diyorum. İlerde büyük pişmanlıklar çekme yol yakından gel iade et paralarımızı. Bir laf vardır. Ağlayanın malı gülene hayretmez diye ben diye ben onu şu şekle çeviriyorum. 'Ağlayanın parası gülene hayretmez' o paradan sana hayır yok kocaman adamsın bunları senin bilip ona göre davranman gerekiyor ama Allah'ım seni islah etsin diyorum. Tekrardan farklı bir hesap açtığım için özür diliyorum. Kendimi savunmak için başka bir seçenek bulamadım. Sizden ricam engelimi kaldırın olaylar sonuçlandıktan sonra tekrar engellersiniz. Zaten bundan sonra başka hesap açmaya gerek kalmaz.

Dekont fotoğrafım :

dekont.png


image (600 x 448).jpg




Bana da kullanıcı hakkındaki gerekli bilgileri özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim. Bu işin peşini bırakmayacağım haberi olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı