Antivirüs Tavsiyeleri Win8.1

Buraya konu açıp öneri almak yerine araştırma yapıp kendin karar vermen daha doğru olur bence. Bu karar mekanizmanı geliştirir. En basiti hangi antivirüs kaç puan almış ona bak. Kullanıcı yorumlarını oku, en önemlisi lisanslı kullanmaya önem göster. :)
 
Ben kendimi bildim bileli Avast kullanıyorum ve memnunum ve fazla kafaya takmıyorum sonuçta bilgisayarımda devlet sırları yok.
Yani resimlerin, belgelerin, oyunların silinse senin için bir önemi yok değil mi? Yada face vb. şifrelerinin çalınıp hesabının kapanması senin için bir dert değil o zaman değil mi?
 
Avast bilgilerimin çalınmaması için yeterli olduğunu düşünüyorum ve benim tüm dosyalarımın yedeği var. Facebook hesabımı veya başka bir hesabımı çalınması demek geri alamayacağım anlamına gelmez ve bilgisayarıma kimsenin zarar veremiyeceğinden eminim. Çok üstüne düşmenin sadece kendimizi boşa strese sokacağından hiç kafama takmam. @Murat5038
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı