2500 Tl'ye kadar telefon önerisi

Efe Yurt

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
438
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lütfen 2500 Tl'nin üstünü önermeyin çünkü zaten bütçemin zorlanmış hali o ben Samsung Galaxy S6 düşünüyorum sizce ne almalıyım ?
 
LG G4, Note 4 veya S6 alabilirsin. Ben sana Note 4 öneririm ama büyük gelecekse LG G4 ve S6 arasında bir tercih yapmalısın. Veya Xperia Z4'ü bekleyebilirsin.
 
Üst seviye cihazlarda seçimini telefondan beklentilerin doğrusunda yapman gerekir. Performans,stabilite ve kamera konusunda Samsung Galaxy S6 şuan diğer cihazlardan bir tık daha önde bana göre. LG G4 ise aradaki fiyat farkı dolayısıyla alınabilecek bir telefon günlük kullanım ve oyunlarda hissedebileceğiniz bir fark olamayacaktır S6 ile kıyaslandığında. Kamera bakımından LG G4 ile S6 arasındaki fark yok denecek kadar az iki cihazda çok iyi bir kamera performansı sunuyor. M9 biraz hayal kırıklığı oldu gibi. Çok yüksek performans vermesine karşın S810'dan dolayı ısınma sorunları yaşıyor ve performansını kaybediyor. 2800 TL verdiğin cihazda kamera performansı diğer amiral gemilerine karşı çok düşük seviyede kalıyor. Bir diğer platform ise İOS. Burada ilk tercihini tabii İOS ve Android arasında yapman lazım. Anroid almak için bir nedenin yoksa uzun yıllar kullanmak istersen İphone 6 iyi bir seçim olabilir. İhtiyaçlar ve beklentiler doğrultusunda alacağınız LG G4,Galaxy S6,Iphone 6 gibi cihazların hiçbiri sizi pişman etmeyecektir.
 
Sony Xperia Z3+ bekleyin Temmuz ayında çıkacak. Snapdragon 810'un gücü ve Sony, cihazın ısınmaması için cihazlarında ısı borusu kullanıyor. Snapdragon 810 ile ısı boruları iyi bir performans ortaya çıkaracaktır. Arayüz zaten akıcı. Su ve toz geçirmez.
 
Piyasadaki en iyi telefon diyebileceğim S6 öneririm. Gerçekten iyi telefon Antutu-Benchmark gibi uygulamalardan gerçekten yüksek puan alan bir telefon.
 
Cidden kararsız kaldım herkesten ayrı bir ses :) anket mi ne eklesem ki ve telefon 1 hafta içinde alacak o yüzden çıkacak olan telefonları önermeyin lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı