Turkcell Mağazasındaki Fiyatlar

onur1907

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2013
Mesajlar
2
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Samsung Galaxy S6 32GB - TURKCELL

Technopatlar'a Selam Olsun;
Samsung Galaxy S6 32 GB modeli peşin fiyatına 2499TL, 24 taksitle 128 TL oluyor bu da 3072 TL'ye tekabül ediyor. Turkcell bu fiyatları koyarken nasıl bir kafa yaşıyor anlayamadım. Türk markasıyız diye övünüyorsunuz madem, bu kadar uçuk fiyatlara değil müşterisi olmak, kapısının önünden bile geçerken içim cız ediyor bu fiyatları görünce. O 573 TL farkı ödemek zorunda kalan vatandaşın günahı nedir ya. Peki sizin Düşünceleriniz nelerdir ?
 
Türk markası diye kendilerini pazarlıyorlar ama aslında şirketin büyük bir kısım hissesi İsveç ve Finlandiya'da:)

  • Turkcell hisse yapısı son yapılan hisse devirleri ile şu şekilde belirlenmiştir. (Büyükten küçüğe) TeliaSonera : % 47.09 - Çukurova Grubu : 26.98 - Alfa Telecom Turkey Ltd : % 25.93 [3][13][14][15][16]
 
"Yerli üretim" telefon kullanmamız, ithal kaliteli telefonlara para dökmememiz için telefonlara yapılan taksit olayını kaldırdılar. Operatörlerde telefonları yanında tarife ile satarak taksit yapıyorlar. Bu yüzden de fiyatlarını uçuruyorlar.
 
Turkcell'i bende anlamadım. Telefonlar dışarıdaki fiyatlara göre aşırı pahalı. Ben Vodafone'den iPhone 6 64 gb aldım 2.800 TL ödedik piyasa fiyatı 2800 ile 3000 TL arası. Ha belki kendi ürettikleri telefonun alınması için diğer telefonların fiyatlarını yüksek tutuyorlardır.
 
Bir türkcell çalışanı olarak size hak veriyorum fakat bu biraz siyasi bir durum çünkü bildiğiniz üzere cumhurbaşkanı kredi kartına taksidi kaldırdı esnaf perişan oldu buna karşılık türkcell bu uygulamayı çıkardı bankalar kazanacağına ben kazanıyım mantığıyla hareket etti üstelik sana telefon satarken hem 500 lira fark koyuyor hemde internet paketi almanı şart koyuyor gerçekten çok kötü bir durum ama burası türkiye alıştı halkımız kazık yemeye :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı