CS: GO'da Kendimi Nasıl Geliştirebilirim?

ÖmerT.

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2014
Mesajlar
279
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Technopat ailesi. Az önce 10 rekabetçi maçımı attım. Berabere kaldık ve Gold Nova 1 oldum. Buradan çıkmak için nasıl kendimi geliştirmeliyim?
 
Tanınmış e-Sport takımlarının YouTube'de veya kendi sitelerinde pov demolarını(maç kayıtlarını) izle. Boş vakitlerinde ve rekabetçiye girmeden önce bol bol farklı DM(DeathMatch) oyna. Bu şekilde kendini geliştirebilirsin. Örnek olarak kendini zayıf bulduğun silahların DM'sine girebilirsin. Fakat ben genelde HSDM oynamayı tercih ederim. HSDM'de sadece kafadan isabet ettirmek zorundasın ve bu sayede maçlarda HS atma oranınız daha fazla artacaktır.
 
Bir kere silah yarışı veya yıkım gibi modlarla hiç işin olmasın. Senin gelişmene yardımcı olacak mod rekabetçi ve dm. Ayrıca reflex geliştirmek için antreman yapmanda oldukça işe yarar. Steam Workshop'da bir çok aim mapi mevcut.
Google Play'de Cs Go Aim geliştirme uygulaması var. Boş zamanlarında buradan da çalışabilirsin. Son tavsiyem rekabetçi maçlara takım olarak girmen daha iyi olur. Tanıdığın kişilerle daha temiz bir iletişim kurabilirsin, takım oyunuyla daha kolay maç alabilirsiniz.
O rank işinede fazla kafa yorma. Mesela ben 553 saat Cs Go oynadım. Rütbem Master Guardian 2 . Fakat 200 saat oynayıp Global Elite olanlar var. Ben kendim iyi oynamama rağmen takım yüzünden bir sürü maç kaybettim ama tecrübe açısından 200 saat ile Global Elite olandan çok daha üstteyim. Önemli olan kaç maç kazandığın değil kaç maç oynadığındır.
 
Pro turnuva maclarini izleyip competitive girmeden once deathmatc atarsan maca hep aim hem de taktik olarak iyi sekilde baslarsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı