Başınıza Gelen En Tehlikeli Olay Ne?

6-7 yaşlarında iken babam haftada bir halı saha maçına giderdi, o gün de halı saha maçı vardı. Babam evden çıkınca ben de peşinden çıktım ama çıktığımda babam gitmişti, sokakta göremedim. Fark etmesin diye biraz geç çıkmıştım zaten ama beklemiyordum bu kadarını. Saat 11.30 civarıydı, evdekiler sobalı odadaydı, beni diğer odalardan birinde zannetmişler, yokluğumu hissetmemişler. Babamı göremeyince koşmaya başladım belki ileride görürüm diye ama göremedim, göremeyince koşmaya yani evden uzaklaşmaya devam ettim. Tinercilerin bulunduğu bir yere gittim, beni çağırdılar durdum öylece. Biri bana doğru gelmeye başlayınca eve doğru koşmaya başladım, peşimden o da koşmaya başladı. Neyse ki bildiğim duvarlardan atlayıp izini kaybettirdim ve hiçbir şey olmamış gibi eve geri döndüm.
 
Tam saçım ile başımın arasına ters duran çivi girdi kafamda kalıcı iz bıraktı ama saçlar uzun olduğu için kapalı duruyor.
 
Dağdan düştüm.

Soracak zaman bir türlü bulamadım en iyisi şimdi sorayım konu ile biraz alakasız ama siz yavru bir köpeği ezmiştiniz onu veterinere götürüp iyileştiği ile alakalı bir konu açıcaktınız açmadınız fotoğraf ise atmadınız köpeğe ne oldu sahiplenicez demiştiniz moderatör arkadaşlar lütfen ceza vermeyin anlayışla karşılarsınız umarım.
 
Koşu yarışı yaparken yere düşüp bayılmıştım. Başım yarılmıştı; bir şey hatırlamıyordum. Dikiş atıldı ve zamanla iyileştim. Bir keresinde de motor ile giderken adam yola su dökmüştü kayıp düşmüştük; tahminen bir 4 metre boyunca yerde sürüklendik, elim jantlarda kesilmişti baya.

Ha bu arada en ölümcülünü unutmuşum; burnuma fasulye kaçmıştı.
 
Çok küçükken ailemle birlikte Bursa'ya yılbaşı için tatile gitmiştik. Uludağ'da bi' hotelde gece yarısından sonra malum yorgunluktan uykum gelmişti ve tek başıma odaya gidip yattım. O sırada bir şekilde yangın çıkmış ve kaldığım odada maruz kalmışım. İşitme engelli olduğum için uyurken felaketi farkedememişim hatta dumandan ötürü bir şekilde baygınlık geçirmişim. Babam ve yetkililer bi' şekilde odanın kapısını kırıp kurtardılar.
 
Yaylada evin çatısındaki çinkoyu çekiçle düzeltmeye çalışırken ayağım kaymıştı, aşağı doğru kayarken çekici iki çinko arasına saplamıştım ve düşmekten kurtulmuştum. Düşsem 2 kat mesafeden düşecektim.

Aynı yaz bizim yaylada şenlik düzenleniyordu. Bir gün öncesinden çadır kurduk şenlik alanında ve gece ayı gelmişti. Bir şey yapmadan gitti ama düşüncelerimin bile donduğu bir geceyi yaşamıştım.
Çekici iki çinko arasına saplamış , reyiz Rise Of The Tomb Raider mübarek 😂 Muhteşem reflex, Mr. Croft
 

Geri
Yukarı