Ucuzbudur'dan PS4 Almak

cihatsoruyor44

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar PS 4 alacağım ve ucuzbudurda PS4 1160 TL civarı arakdaşlar alcağımda bu normal vatan PC'den aldıgımız PS4'le aynı mıdır? Kutu içeriği felan yada kutusu açılmış bazı parçalar dğeişmiş öylemi yolluyorlar? Demek istediğim vatan opc deki ile aynı kutu içeriğine sahip mi? Birde neden bu kadar ucuz normal da 1500 TL orda 1160 neden ?

Sony PS4 500 GB Oyun Konsolu - Ucuzbudur
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarı ile PAL. Vatan'da Sony Eurasia garantili. Yine de o kadar fark olmaz yani. Sony Eurasia garantisini 1350 TL ye bulabilirsin. Anlayacağın alınır bir sıkıntı olmaz. Sadece garanti ithal eden firmadır. Yani bir sorun olursa Sony Türkiye'ye değil aldığın yere göndereceksin. Kutu içeriği falan hepsi aynı. Tekno marketler her zaman insanları dolandırdı hala dolandırıyorlar. Bu her konuda böyledir. İster bilgisayar da ister konsol da. Vatan gibi yerler insanları kazıklar.
 
Ben ordan iki tane ps4 oyunu aldım. Bi sıkıntı olmadı ama kargo deli etti beni. Dağıtıma çıkarıyor ama getirmiyor :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı