S6 Edge Root Sorunu

Rolfy

Kilopat
Katılım
26 Kasım 2014
Mesajlar
259
Yer
Onun kalbi...
Arkadaşlar öncelikle selamınaleyküm sorunumu sizlerle paylaşmak istedim. Sorunum şu şekilde S6 Edge cihazımı rootlamak istiyorum model numaram SM-925FQ bu numaraya ait root dosyası internette yok ama bu numaraya en yakın olan SM-925F adlı dosyayı indirsem cihazımı bu dosya ile rootlasam herhangi bir sorun çıkar mı sizce ? Birde SM-925FQ Türkiye numarasıymış yani diğer ülkelerin rootlarını atsam sorun çıkar mı daha mantıklı bir soru olacak galiba lütfen bu konuda bilgili kişiler cevap yazsın telefon bozulsun istemiyorum zira servise yollayınca kabul etmiyorlar bildiğiniz gibi. Esen kalınız efendim.
 
Aynısını Note 3'te yapmıştık bir sıkıntı olmadı. Q harfi sadece Türkiye'nin anlamında ama sen yinede iyi bir araştır öyle Root at cihazına. En kötü Stock Rom atarsın.
 
Sevgili kardeşim telefonu rootladım ama şimdide güncel yazılım var mı yok mu diye taratırken cihazınız yetkisiz değiştirildi falan diyor bende unroot yapayım dedim telefona hard reset attım ama yinede olmadı. Şimdide stock rom kuracam herhangi bir ülkeninkini kursak bir sıkıntı çıkar mı çünkü Türkiye nin yok. Hangi ülkeyi kurayım tavsiyen nedir acaba şimdiden teşekkğrler . Esen kalın efendim.
 
SM-925FQ için yazılmış herhangi bir ülke ROM'u kurabilirsin. Bence Kies ile sıfırla cihazını.
Keşke bu kadar acele etmeseydin. Knox sayacını arttırmayan ROOT yöntemi vardı. Şimdi işin yoksa bir de KNOX sayacı sıfırlamayla uğraş. O da mümkünse tabi. Sıfırlayamazsan garantin gitti artık, garantiyi unut.
 
Son düzenleme:
Ancak şunu belirteyim benim bir arkadaşım s4 e türkiye romu bulamayınca amerika romu kurmuştu ve türkçe dil yoktu. Sizdede dil sıkıntı olabilir.
 
İşletim sistemini sıfırlayınca oda sıfırlanacak zaten. Onu kafama takmıyorum ama her ülkenin stock romu uyar demi ?
KNOX sayacı o kadar kolay sıfırlansaydı kimse bunu dert etmezdi zaten. Sen dua et de telefonun bozulmadan sıfırlama yöntemi çıksın. Belki de çıkmıştır tabi, araştırmadım hiç.
Her ülkenin ROM'u uymayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı