Gigabyte GTX 970 G1 vs Evga GTX 970 SSC ACX 2.0

ErenKorkmaz

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2015
Mesajlar
376
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben en son sistem toplama konusu açtıktan sonra doların çok yükselmesinin ardından bir kaç olay daha yaşayıp bilgisayarı alamamıştım. Fakat şimdi almayı planlıyorum. Ekran kartı olarak Evga ve Gigabyte arasında kaldım. Şimdi inventus adlı siteden alacağım için ikisininde fiyatı aynı. Fakat Evga'nın GPU/Bellek hızları daha yüksek. Bu yüzden Evga'ya yönelmek istiyorum. Fakat soğutma olarak G1 daha iyi gibi geliyor. Siz hangisini önerirsiniz ? Evga GTX 970 SSC ACX 2.0 kullanan var mı forumda ? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Ben G1 gaming diyorum. Soğutma olarak daha serin olacağı zaten fanlarından belli. Ayrıca G1 gaming'in çekirdek saat hızı daha yüksek hem normal hem boost halinde. Ayrıca bunu da bir incelemede duymuştum kendi bilgim değil, g1 gaming overclock yaparken daha stabil sonuçlar veriyormuş.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı