Asus K52Jr 60 derece normal mi?

Güven KAHVECİ

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
180
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmeni
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese. Bilgisayarımı 2011 yılından beri kullanmaktayım. 2014 son çeyreğinde bir termal macun yenilemesi yaptım ve genel bir temizlik yaptım boşta çalışırken ısı 50 derece civarında sonra 1 ay kadar önce cooler master value v1 ile değiştirdim. Bilgisayarı ilk açışımda ısı 45-48 derece arasında olmakta. Yaklaşık 1 saat kadar sonra ısı artmakta ve düşmemektedir. Isı borularında herhangi bir zarar yoktur.

Isıyı düşürmek için son çare fanı ve ısı borularını değiştirmek kaldı sizce değiştirmeli miyim bilemedim.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değerler oyunda ise çok çok iyi. Ama boşta ise biraz fazla. Ama sonuçta laptop. Bir masaüstü gibi fanları yok. Endişe edilecek çok fazla bir durum göremiyorum.
 
Bu durumda sistem boştaki hali. Evet değerler iyi gibi ama daha önceli böyle bir sorunum yoktu. Ayrıca ilk açtığımda yaklaşık yarım saat sonra bu değerlere çıkıyor ve bu değerlerde seyrediyor. Bilgisayarı ilk açtığım sıralarda ise 40-45 derece aralığında sıcaklığı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı