GTA 4 EFLC Açılmama Sorunu

ertugbaba123

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Steam yaz indiriminden GTA 4 complete edition aldım. EFLC'yi yukledım. Tıkladıgımda Social Club uyelık ıstedı, uye oldum, giriş yaptım, play(offline) yazısına tıkladım ama hiçbir eylem gerçeklemiyor. Play'e basınca da aynı şekilde hiçbir eylem gerçekleşmiyor. İnternette aradım, GFWL (games for windows live) indir diyorlar ama indirince installion failed alıyorum. Ne yapmam lazım? Lutfen yardım edın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bendede vardı ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum GTA IV ve EFLC'de çok fazla problem var Recep abiye bir sorarsan soruna yanıt alabilirsin.Ayrıca nasıl çözdüğümü hatırlarsam bende yardım edebilirim.
 
Sorunun nedenini buldum.Benim Harddisk'im yerinden oynamış diye Windows Yükleyici düzgün şekilde çalışmıyor.MSİ programlarını yükleyemiyorum bu benim sorunum yeni bir harddisk alıp takıcam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı