3600 TL'ye toplama sistem mi Asus G550JK mı almalıyım?

Bu olay senin pc kullanma nedenine bağlı. Sadece oyun için toplama al. Dolar kuru tavan bile yapmış olsa laptoplardan daha performanslı, ucuz ve kullanışlı olur. Ama hem taşınabilir hem de oyun oynatabilir sistem için laptop tercih et. Taşıma özelliğinden faydalanmayacak isen boşuna para sayma laptopa. 3600tl ye gtx 970 li bir sistem çok rahat uyarken laptopta gtx 960m bulunur. Ama aldığın performans çok farkeder. Laptoplardaki ısınma problemiyle kafa yormassın toplarsan.
 
Bu durumda pc'nizin laptop olması çok daha uygun olur. Ancak aynı fiyata toplayacağınız bir masaüstü sistem bundan daha yüksek perf. verecektir. Oyunlarda da ULTRA takıntınız yoksa laptop alın. Ama GPU'su 860m veya 950m, 960m, olması fena olmazdı.

Ödevleriniz için laptop olmadan ara çözüm bulabiliyorsanız, bu bütçeyi zor buldum ben, ultrada oynayacağım takıntınız varsa GTX 970'li veya r9 390'lı bir toplama PC sizi hiç yarı yolda bırakmaz. Bu sizin Pc ihtiyacınıza ve keyfinize bağlı. Kimi laptop sevmez, kimi kasasından ayrılamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3500 lira verip GTX850M mobil ekran kartını alacağınıza, güzel bir bilgisayar toplayın. GTX 970 bile koyulabilir o sisteme.
 
Bu iki sistemi karşılaştıramazsın. Biri masaüstü biri dizüstü. Bilgisayarını sadece evde kullanacaksan masaüstünü tercih etmelisin. Yurtta filan yaşıyorsan dizüstü alman yararına olacaktır.
 
Arkadaşıma bu sistemi toplamıştım gayet güzel bir sistem sanada tavsiye ediyorum. Laptop düşünüyorsan kesinlikle Monster'a göz atmanı tavsiye ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Sinbo pc.png
    Sinbo pc.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 385
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı