er36po Bizi Büyüledi Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Waifu Impact

Kilopat
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
3.875
Makaleler
10
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1526212193
Bu abimizin iki şeyi dikkatimi çekti. Forumda yeniyim ama direk göze batıyor. Nedense yorumlarından çok beğenisi var :D İkinci olarak Titan SLI vay be. Ayrıca nedense elim direk yorumunu görünce beğen tuşuna gidiyor. Bize büyü yapmış olabilir mi :D Çok sevecen biriymiş gibi geldi ve sanırım forumda saygı duyulan bir abimiz :D Biraz amaçsız bir konu başlığı oldu ama bu saatte yapacak bir şey bulamadım ve forumu tanımak için biraz garip bir başlığın iyi olabileceğini düşündüm :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Titanlar ile alakası yok sadece Erkan abi çok babacan biri o yüzden. Severim kendisini. Tabi bu sevginin Kemal Sunal ile alakası yok değil.
 
Titan SLİ sadece çok hoşuma gitti. Oldukça güzel bir custom soğutma yapmış. Dikkatimi çekti o yüzden.
 
Yazılarını bu ses tonuyla okuyan bir tek ben miyim?

cok-sakincali-bir-durum.jpg
 
Kendisini severim. Ancak sürekli olarak er36po ile ilgili konular görmeye başladım. Belli ki abimiz de hakkında bu kadar iyi yorum ve konu görünce utanmış. Tekrardan böyle konulara devam edilmesi artık insanı bıktırır. :)
 
Çok iyi bir adamdır kendisi. Çok seven güler yüzlü. Aynı şekilde yorumunu görünce benim de elim beğen tuşuna gidiyor. Sanırım bize büyü yaptı. :)
 
Dış devletler tarafından içimize sızmış bir ajan olabilir. :kararsız:
Her ne kadar şakasına söylemiş olsanız da, maalesef ki çoğu insan için doğru bir söz. Öyle ki en yakınımızdan bile şüphe eder olduk. O durumlara düşürenler utansın. :(

Konu sahibi kardeşimin de izni ile; Bu konunun kilitlenmesini rica ediyor ve şunları içimden gelerek yazıyorum: Sizler için ne düşünüyor ve ne istiyor isem iki katını görmem dileğiyle...:)
Son olarak; Kendini sizler gibi Technopat'ın bir parçası olarak gördüğümü ve sizleri çok sevdiğimi de hatırlatmak isterim. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı