Animelerin hangi yönünü sevmiyorsunuz?

Animeler her zaman savaş içermezler. Şimdi anime çizgi film desem sinirden ağlıyacaksın.

Sadece fight içeren animeler izlemiyorum. Ama gidipte doraemonla diğer animeleride kıyaslamazsın :D. SK8, haikyuu gibi güzel animelerde var fight dışında tabii.
Bu hiç iyi değil bu arada fanları tarafından şişirilmiş bir seri. Çizimleri harbi iyi ama.
Olabilir herkesin fikri farklıdır. Ama çizimlerine laf edilemez cidden mükemmel
 
Anime izlemeyi severim ama çoğu animede karakterler fazla idealize edilmiş. Gerçek hayatta olması imkansız karakterler boy gösteriyor. Yazar hayalinde kurguduğ müthiş, ideal bir karakteri eserine yerleştiriyor. Bunun sonucunda insan "Ben ne izliyorum?" diye düşünüyor. Tabi abartıların olması normal ama bir noktadan sonra insanın gözüne iyice sokuyorlar. Bunun olmadığı anime sayısı da gerçekten az. Örneğin bir shoujo klişesi olan aşırı masküler erkek, aklını kullanmayan kız romantizmi bu duruma iyi bir örnek. Yine bir klişe haline gelmiş olan aşırı güçlü Isekai ana karakterleri de bir başka güzel örnek.
Durum böyle olsa da izlenebilecek çok iyi işler de var bunların içinde. İzlerken seçici olduktan sonra anime güzel bir şey. İlerde fikrim değişir mi bilemem tabi.
 
Her duyduğumda kapattırma isteği veren bel altı espriler, konuşmayı beceremeyen ezik ana karakterler, göklerden gelen bir kararla ana karakter lehine dönen olaylar, doğa üstü güç animelerinin altına "mantığı nerede bunun yahu?" diye yorum yapan sıkınıtılı tipler.
 

Geri
Yukarı