1500 TL Laptop tavsiyesi

N

Norm

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba. Eski laptop bilgisayarımın ekranı paramparça oldu. Bende zaten bilgisayarı değiştirmek için sebep arıyordum. HD7610M ve İ3 2370M 2013 Yılında çok güzel bir kombinasyondu ama son günlerde sıkıntı çıkarıyordu. 1500 TL'ye 3 Tane Metin 2 açıp bazen 24 Saat açık bırakabileceğim hangi laptop bilgisayarı tavsiye edersiniz ?
 
@Silinen üye Kardeşim ürün güzel ürüne benziyor ama Casper kullananlar hakkında hiç iyi yorum duymadım. Piyasayı araştıramıyorum şu aralar 3 aydır ipin ucunu kaçırdım ama yine de teşekkür ederim.
 
Ben aslında Toshiba'da hiç bir sorun yaşamadım ve Türk malı hiç bir şeyi almak istemiyorum. Asus sanırım laptop piyasasının lideri şu anda genele yayınca. Ben piyasayı GT 6xx Serisinde bıraktığım için şuanda pek bilgim yok. 4 Kadar Metin 2 açmayı planlıyorum altına çift fan laptop soğutucu koyacağım fazla ısınır mı ? 24 Saat aralıksız açık kalacak çünkü.
 
Aynısını dedim zaten dikkatli oku. Toshiba'nın Japon malı olduğunu biliyorum bana hiç sorun yaşatmadı ve Türk üretimi hiç bir şey almak istemiyorum Japon veya Çin Cumhuriyeti olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı