HD 6870 Sıcaklığı normal mi ?

Lykio

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
193
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Aranızda HD6870 kullanan ya da ekran kartından iyi anlayan birileri vardır diye düşünüyorum. Öncelikle sorum bilgisayar boşta iken ekran kartı sıcaklığım bu şekilde. Sizce normal değerler mi yoksa anormal bir şeyler var mı ?




asd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz aylarında bu kadar olması normaldir. Bende ki ekran kartının fanı bozulduğu için çıkarıp çöpe attım ve şu anda fansız alüminyum soğutucusuyla duruyor(yani fan soğutucuda ki fan yuvası boş). Sıcaklık 55 derece.
 
Merhaba. Eğer Bir Nebze Daha Sıcaklığı Düşürmek İstiyorsanız O Ekrandaki Manüel fan denetimini etkinleştire basıp %100 yapabilirsiniz. Fakat birazcık gürültü çekeceksiniz :) Kulaklık Kullanıyosanız Sıkıntı Olmaz diye düşünüyorum.
 
Yaz aylarında normal bence, benim HD 6850 Aydın gibi bir şehirde yükte 83 derecede çalışıyor, Casper kasası var malum hava akımı sıfır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı