Hangi Markanın R9 280X Ekran Kartı Alınmalı?

Ekran kartı alırken sadece performansa bakılmayacağını öğrenmemiş olman yüzünden benim yanlış yönlendirme yaptığımı düşünüyorsun ki zaten ben 380 daha performanslıdır demedim. Evet, 380 varken 280X alınmamalı.
 
Ekran kartı alırken sadece performansa bakılmayacağını öğrenmemiş olman yüzünden benim yanlış yönlendirme yaptığımı düşünüyorsun ki zaten ben 380 daha performanslıdır demedim.
Daha fazla performans alamayacaksa ne anlamı var ki ? Daha az güç çekiyor diye R9 380 almak saçmalıktan öte değil.
 
R9 280X Directx 12'den çok iyi şekilde faydalanacak ve R9 380'den daha performanslı. Sonuçta sürücüleri aynı, yani AMD. Araba almıyorsunuz ki, az yaksın diyesin. Oyundan en iyi şekilde performans almak önemlidir, zevk için alıyorsun sonuçta.
 
Kardeşim 280x in gpu su eskidi. yeni nesil teknolojilerin bir kısmını desteklemeyecek. Performansı olması bir şey ifade etmiyor. DX12 ile r9 380 in performansının ne kadar artacağı bilinmemekle beraber 380 daha karlı ve verimli çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı