GTX 970 Ekran kartı Sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu hatadan kurtuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadir999

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2014
Mesajlar
712
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, Gtx 970 ekran kartım var ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu hatadan kurtuldu hatası veriyor. DDU ile sürücüyü sildim kaç kere ve kurdum olmadı. 4 gün veya 5 gün geçince hatayı veriyor, masaüstünde veriyor. Lütfen Recep abi yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler, iyi günler.

Lütfen bir yardımcı olurmusunuz Recep abi.?
 
Son sürücüde bu tür sıkıntılar var.
 
Gta V sürücüsü de dahil Son Çıkan sürcülere kadar hatayı alıyorum Ama özellikle Masaüstünde Bazıları GPU Bozuk diyor Hemen servise gönder Kartın Garantisi Var.? Teşekkürler
 
Bende de o sıkıntı oluyordu. Günde en az 2 defa başıma geliyordu hatta. Fakat sonra son sürücüyü silip 347.88 numaralı sürücüyü kurdum,şimdi bir sıkıntı yok.
 
İmzamdaki ekran kartına sahibim. Önceden bu sorun vardı. Oyun oynarken hiç hata vermiyordu sadece masa üstünde ve chrome da oluyordu. En son bir güncelleme geldi. Bu sorunu bir daha yaşamadım. Kullandığım sürüm galiba 353.30 hotfix sürümüydü. Eve gidince bakıp size tekrar bildiririm. Geforce experience üzerinden güncelledim.
 
Soruna ilginiz için teşekkür ederim. Aynen kardeşim masaüstünde ve chorome de veriyor kullandığın sürücü sürümünü yazarmısın.?
Bende günde olmuyor sürücüyü kurduktan 5 gün sonra filan oluyor ve neden biz eski sürücüyü kullanmak zorunda kalıyoruz sürücüleri arkadan mı takip edeceğiz..?

Şimdi baktım hata aldığım sürücü 353.30
GPU Bozuksa eğer Nasıl Anlarım.?
 
Şimdi baktım. Geforce experience da 353.30 gösteriyor. Güncellerken yanında hotfix yazdığını hatırlıyorum. Siz Geforce experience üzerinden son sürüme güncellemeyi denediniz mi ?
Sürüm tarihi : 22.6.2015 yazıyor.
 
Win 8.1 kullanıyorum zaten olmazsa son işlem olarak format atacağım. Çoğunluk GPU'dan olur diyor. Başka çözüm yolları olan var mı.?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı