Profesyonel Lol Oyuncusu Olmak İçin Neler Yapılmalı?

  • Konuyu başlatan MehmeTR12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 7B
Sana benden bir tavsiye daha ilk minyon dalgası biliyorsun 6 tane o minyon dalgasından 2 minyon kaçıracağım gibi en fazla 5 defa öleceğim tarzı hedeflerde koyabilirsin. Hedeflerini arttırarak başarılı olacaksın.
Tavsiyelerinizin bende etki yapacağına inanıyorum :) . Zaten normalde de oynarken hep hedeflerim var . Mesela bir takım arkadaşım saldırıya akıllıca geçmediği sürece ona fazlasıyla yardım edemem ancak beraber kazanabileceğimiz bir takım savaşına girersek neden elimden geldiğince yardım etmeyeyim ?
 
Sana benden bir tavsiye daha ilk minyon dalgası biliyorsun 6 tane o minyon dalgasından 2 minyon kaçıracağım gibi en fazla 5 defa öleceğim tarzı hedeflerde koyabilirsin. Hedeflerini arttırarak başarılı olacaksın.
Arkadaşlar işte bu zihniyetleri, platinum,diamond, ligine boostluyorlar ve sonuç çok vahim oluyor.
 
Arkadaşlar işte bu zihniyetleri, platinum,diamond, ligine boostluyorlar ve sonuç çok vahim oluyor.
Yanlış bir şey mi söyledim ? platin 4 lig indeyim. Ve hiçbir şekilde boost olmadan kendimi geliştirdim yazdıklarım sayesinde. İlk gümüş 5 başlamış biri olarak plat 4 gerçekten yüksek bir lig.
 
Polemik yapmayacam, sadece şunu söyleyim sana yeterli, her oyun 35-40 bin hasar ve minimum 17 skor katkısı ile oynadıgım her oyunu kaybediyorum, nedeni eloobost yapan ve yaptıranlardır.
 
Polemik yapmayacam, sadece şunu söyleyim sana yeterli, huer oyun 35-40 bin hasar ve minimum 17 skor katkısı ile oynadıgım her oyunu kaybediyorum, nedeni eloobost yapan ve yaptıranlardır.
Eloboost u yaptıran dışında kimsenin seveceğini zannetmiyorum. Konumuz eloboost deil. Burası bir ağlama yeride değil.
 
Oyunculuğum'un ve yeteneğimin yarısına sahip olduğunda tekrar gel konuşalım, çok iddialı isen vs de boyunun ölçüsünü veririm.
Burada oyun sonu vs gel tarzında 13 yaşındaki çocuklar olduğunu bilmiyordum demekki varmış. Küçük kardeşlerim beni yanlış anlamasınlar sorun yaşta değil başta. Benim senden daha iyi oynuyorum diye bir iddam yok ben oyunumu eylenmek için oynarım. Kasmam yani. He sen çok iyi oynuyosun oyunculuğuna bukadar güveniyorsun ama lig atlayamıyorsun maç kazanamıyorsun. Ahah dostum beni güldürme sen maç boyunca flame yap eloboost yapmasa bile yaptı diye suçla... Neyse konuyu uzatma madem iyi oyuncusun başarılar.
 
Benim eğlence tarzım, kendi ligimde bulunan oyuncuları ezip geçmek ve senin gibi düşük lig yüksek ego'ya sahip sürekli başkalarıyla kıyaslama yapan oyuncuların ağzının payını vermektir. Ben ortalama oynadığım vakit bile oyuna en düşük 17 skor katkı sağlarım. Bazen kafam rahat olduğu zaman yüksek seviye oynayabiliyorum, ve bu zamanda 3-4 noob'a oynamayı bilmeyen yeteneksiz'lere oyun taşıyabiliyorum. Örnek olarak resim koyayım da merakın giderilsin.
 

Dosya Ekleri

  • aq.jpg
    aq.jpg
    160,2 KB · Görüntüleme: 528
Sana noob demedim gayet başarılı olabilirsin ligin çapında. Ve bu oyunda herşey skor değildir. Yazdığın mesajlardan kimin düşük elo yüksek ego olduğu açık bir şekilde belli. Daha fazla söze değmediğini düşünerek sana cevap vermeyeceğim. Sana iyi oyunlar. Tekrardan başarılar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı