750 TL DDOS Korumalı Modem

Cihazı incelemiş değilim de modemle taş çatlasın içerisinde ufak tefek bir yazılım ddos'un önüne geçmeye çalışıyordur desek bu bile sizi ddos yemekten kurtaramaz. Zaten DDOS yemekten kurtulmak bu kadar kolay olsaydı Sony ve Microsoft'u aynı anda DDOS attackları ile daha yenice geçenlerde çökertemezlerdi. Biraz tabii bu işler ne kadar büyük çaplı attacklar olduğuna göre de değişken işler. Bunu niye anlatıyorum şimdi o kadar para verip hadi önüne geçtim dersiniz fakat milim etki etmezse üzülmeyin. Ne yapıyor ne ediyor cihaz olmadı biraz daha araştırın size uygun görünüyorsa alırsınız.
 
Ddos zaten yasak ama genelde bu saldırıyı yapan kişiler yur dışı lokasyon kullanıyorlar.Eeğer siz şikayet ederseniz eninde sonunda saldırıyı yapanların kimliğini bulurlar.
Hiçbir veri merkezi riske girmek istemez. Müşteri hizmetlerini aradığınızda sizi koruma altına alabilirler diye düşünüyorum.
İyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı