Windows 7 Lisansı Satın Almak

exper123

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
575
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
G2A gibi sitelerin birinden Windows 7 lisansı satın almak istiyorum. Bildiğiniz gibi Windows 10'a yükseltme yapılabilecek. Aslında Windows 8 lisansı da alabilirdim ama Windows 7 lisansı daha ucuz olur diye düşündüm. G2A sitesinde arama yaptım ama Windows 7 lisansı bulamadım. Bu alımı en uygun yoldan nereden gerçekleştirebilirim ?
 
Üniversite lisanslarını satan var, ben 15 TL'ye Windows 7 Pro almıştım. Orjinal microsoft windows lisansları diye arattır bulursun.
 
Dreamspark üyeliğim ve lisansım var. Bilgisayarla gelen orijinal lisansımda var. Ama alabilirsem elimde bir tane olsun dedim. Aslında endişe ettiğim bir konu olduğu için almak istedim. Şuan benim 2 bilgisayarda da 8.1 industry kurulu. Bilgisayarlar ile gelen CD'deki orijinal sistemler kurulu değil. Ben dizüstü bilgisayarıma bir keresinde format atmadan önce HDD'ye low level format atmıştım. 1 saat falan sürmüştü. Masaüstü bilgisayara böyle birşey yapmadım ama bayadır kendiyle gelen işletim sistemini kullanmadım. Bu durumda bilgisayarlarla gelen CD'deki bu işletim sistemlerinin lisanslarını yine kullanabilir miyim ? Yoksa tarih mi oldular :)

@MF

Sorumun cevabını bilen yok mu ?
 
Bilgisayarla gelen lisans HDD'ye değil, anakartınıza bağlıdır. Yani anakart değişmediği sürece OEM lisansınız hiçbir şekilde silinmez. Merak etmeyin, tarih olmadılar :).
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı